SteriSpine de slimme keuze

SteriSpine is ontwikkeld vanuit de wetenschap dat het proces van reiniging en sterilisatie van traditionele implantaatsystemen de ziekenhuizen veel geld kost. Het gebruik van nieuwe, steriele instrumenten in één handige complete set betekent een enorme besparing in tijd én kosten.

Voor iedere patiënt wordt een nieuwe set instrumenten gebruikt. Met dit unieke concept beoogt SteriSpine de nieuwe standaard binnen de wervelkolomchirurgie te worden. De disposable instrumenten verhogen de efficiëntie voor, tijdens en na de operatie. Kwaliteit van leven en de veiligheid van patiënten staan daarbij voorop.

Chirurgen en operatieassistenten merken vooral het verschil bij operaties van wervelfracturen. Simpelweg omdat de instrumentenset én implantaten te allen tijden steriel en ready to use zijn. De flexibiliteit en inzetbaarheid in de operatiekamer zijn groot.

Het product is leverbaar in twee systemen: SteriSpine PS (Pedicle Screw Systeem) en LC (Lumbar Cage Systeem). Beide bieden de chirurg en het ziekenhuispersoneel veel gebruiksgemak bij het plaatsen van implantaten.