SteriSpine, waarom moet u hiervoor kiezen?

SteriSpine levert het volledige instrumentarium voor open en minimaal-invasieve chirurgie van de wervelkolom voor elke nieuwe operatie in één steriel verpakt pakket. Wie kiest voor SteriSpine, opent daarmee de deur naar een efficiëntere, kostenbesparende en veilige werkwijze.

SteriSpine, waarom?

Efficiënt

De lichtgewicht universele instrumentenkit van SteriSpine is direct klaar voor gebruik. De instrumenten zijn steriel en met veel precisie gekalibreerd. Al deze voorbereidende handelingen, die normaal gesproken veel tijd in beslag nemen, zijn niet meer nodig. Dit komt de efficiëntie in de operatiekamer sterk ten goede.

Kostenbesparend

Met de volledig steriel voorverpakte instrumentaria en implantaten van SteriSpine zijn pre-op handelingen, verpakkingen en sterilisatie in één klap overbodig. Ook post-op handelingen – het schoonmaken en opnieuw steriliseren van het instrumentarium – zijn niet langer nodig. De kits zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Voor de volgende operatie is simpelweg een nieuwe set beschikbaar. Met SteriSpine omzeilt het ziekenhuis de aanschaf van dure instrumenten en de kosten voor het gereedmaken ervan.

Veilig

De single use kits van SteriSpine geven iedere patiënt en iedere operatie zijn eigen instrumenten en implantaten. De chirurg is er altijd zeker van dat het geleverde pakket compleet is, schoon en onbeschadigd. Dit reduceert het risico op contaminatie en postoperatieve infecties en draagt dus bij aan de veiligheid en gezondheid van de patiënt. Bovendien is de complete set volledig traceerbaar. Ook dit biedt de patiënt, chirurg en het ziekenhuis een hoge mate van zekerheid.