STERISPINE Pedical Screw (PS)

Altijd steriel, compleet en volledig gekalibreerd: de SteriSpine Pedical Screw (PS) is in één oogwenk klaar voor gebruik.

De SteriSpine Pedicle Screw bestaat uit één tray met 16 multifunctionele instrumenten. Dankzij het universele systeem kunnen chirurgen hiermee zowel open als minimaal-invasieve operaties uitvoeren. De lichtgewicht instrumenten zijn van kwalitatief hoogstaand materiaal; polyarylamide en glasvezel maken het materiaal oersterk. Ze vervormen niet, zelfs niet onder hoge druk. Alle instrumenten van SteriSpine PS zijn radiolucent.|

De SteriSpine PS wordt geleverd met polyaxiale, gecanuleerde, pedikelschroeven. De hoogwaardige titanium Ta6V ELI pedikelschroeven zijn te gebruiken onder een 52 graden conus. Door de schroeven uit te voeren met dubbel schroefdraad wordt het inbrengen vergemakkelijkt en een goede verankering bewerkstelligt.

Ze zijn al voorgeladen op de single use steriele canules met ingebouwde schroevendraaier. Dit innovatieve systeem werkt volledig steriel op basis van ‘no touch’, waardoor het risico op contaminatie van het implantaat nihil is.
De SteriSpine PS pedikelschroeven zijn startklaar voor eenmalig gebruik. Daarmee zijn pre-op en post-op verwerkingsprocedures niet meer nodig.

Door onze gepatenteerde sterispine-traumaschroeven te gebruiken bij operatie van een wervelfractuur bent u in staat om de ingebrachte polyaxiale schroef monoaxiaal te maken! Het onderstaande voorbeeld verduidelijkt dit nog eens!
Het grote voordeel hierbij is dat je een betere standscorrectie kunt behalen.

Uitleg gebruik Sterispine set

Werking gepatenteerde traumaschroef