SteriSpine Lumbar Cage (LS)

Direct te gebruiken voor de chirurgische ingreep: dankzij een gegarandeerd compleet, steriel en gekalibreerd instrumentarium is de SteriSpine Lumbar Cage (LS) altijd operatie-klaar.

De SteriSpine Lumbar Cage is een complete kit met een gereduceerd aantal instrumenten die tweezijdig te gebruiken zijn. De chirurg heeft hiermee gemakkelijk toegang tot de wervels en kan het implantaat eenvoudig en veilig inbrengen en positioneren. Polyarylamide en glasvezel staan garant voor de hoge kwaliteit van de uitrusting. Het materiaal is radiolucent, wat het plaatsen van de implantaten vergemakkelijkt. Aan de hand van radiopaque markeringen kan bovendien de perfecte positie worden bepaald.

SteriSpine LC is een PLIF-cage met een zogenaamde “bullet nose” geschikt voor posterieure lumbale fusieprocedures. Het is leverbaar in uiteenlopende breedtes en hoogtes, passend bij iedere anatomie van de patiënt. Met hetzelfde instrumentarium is ook een TLIF te plaatsen, eveneens leverbaar in verschillende maatvoeringen.

De cages zijn anatomisch gevormd voor PLIF/TLIF met een lordose van 4 graden met als doel de sagittale balans te herstellen.

Werking gepatenteerde traumaschroef